Práve je 21 Dec 2024, 13:22

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 
Pochváľte sa úrodou 
Autor Správa

Založený: 05 Jan 2010, 23:45
Odoslať Pochváľte sa úrodou
Čauko. Sezóna je už za nami a čaká nás zima :| . Ako ste na ňu pripravený? Akú ste tento rok zožali úrodu? :D Ja hodnotím tento rok ako jeden z dobrých. Zo začiatku sa síce rastlinkám nedarilo, tie dažde dali zabrať asi každému, ale nakoniec aj počasie dostalo rozum a celkový výsledok nie je tak zlý. Hrdý som obzvlášť na nádielku kvetov Leonotisu, ktoré som skoro nestíhal zbierať. Celkovo odhadujem sušinu na takých 200g zo 7 rastlín. Aj Caleu musím pochváliť, síce zo začiatku to ani s ňou nevyzeralo ružovo no nakoniec sa prebrala k životu a momentálne má aj jedno dvojča, ktoré sa tiež skvelo ujalo. Lístky som zbieral priebežne, nikdy som ich nejak špeciálne neodkladal, ale nejaké to malé množstvo bolo stále po ruke. No a posledný na mojom "jedálnom lístku" :D bol Tagetes, ktorý bol predčasne zabitý. Množstvá som taktiež nejako špeciálne nerátal, rovnako ako Calea bolo vždy niečo po ruke. Momentálne mi už z neho nezostalo nič, iba semienka na ďalšiu, dúfam že pre všetkých úspešnú sezónu ;) . Tak sa teda pochváľte, ako ste na tom vy... :?:

03 Nov 2010, 16:48

Založený: 02 Júl 2010, 16:19
Odoslať Re: Pochváľte sa úrodou
asi 28g listov zo salvie a 2g 5x extraktu nic moc :?

13 Nov 2010, 12:28
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.