Dobrý, chcel by som sa opýtať ako je na tom moja calea. Vyzerá byť trochu slabá, čo potrebuje? Má rozptýlené svetlo a mokrý substrát.
Dnes keď som sa na ňu pozrel večer mala väčšinu listov klesnuté nadol (.
30 Jún 2012, 17:42
Michal Parvanov
Založený: 11 Feb 2008, 11:11 Príspevky: 586
Re: Calea zacatechichi
myslim, ze je uplne ok. momentalne su poriadne horucavy, takze obcas poklesnu listy i na dobre prekorenenych rastlinach, nieto na tejto nedavno presadenej. neda sa ocakavat, ze par dni po posadeni bude kvitnut
Dobrý, potreboval by som vedieť či môžem caleu nechať von aj cez noc a či červenanie listov znižuje kvalitu a rast rastliny vďaka.
20 Júl 2014, 13:54
Michal Parvanov
Založený: 11 Feb 2008, 11:11 Príspevky: 586
Re: Calea zacatechichi
pestujem vonku cele leto, rastliny letnene vonku su ovela silnejsie a krajsie. scervenanie listov je uplne normalne. skor syto alebo zlto zelene su znakom slabeho oslnenia. akurat netreba podcenit zalievku, pri letnych horucich dnoch ma calea velky vypar, takze velky kvetinac a casto polievat.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre