|
 |
 |
|
Práve je 03 Jún 2023, 13:24
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 4 ] |
|
dosviecovanie masozraviek v zime UV lampou
Autor |
Správa |
Endre Molnár
Založený: 28 Apr 2010, 08:00 Príspevky: 8 Bydlisko: Šaľa (Vlčany)
|
 dosviecovanie masozraviek v zime UV lampou
cawte...chcel som sa opytat,ci by sa pri nedostatocne dobrych podmienkach prezimovania mucholapky dal aj tento sposob ...stacilo by kupit UV ziarovku a vzdy vecer ju este dosviecovat .dakujem za odpoved
|
29 Aug 2010, 18:36 |
|
 |
Michal Parvanov
Založený: 11 Feb 2008, 11:11 Príspevky: 586
|
 Re: dosviecovanie masozraviek v zime UV lampou
pokial neviete prepocitat kvantitativne hodnoty jednotlivych spektralnych zloziek ziarenia, neodporucam. jednoduche riesenie, len tak zapojit nejaky zdroj svetla, pokial nie je overeny alebo vypocitany, neexistuje. ak chcete dosvecovat, pouzite sodikovu vybojku, pripadne mozete dokombinovat metalhalogenidovou.
_________________ PLANTAE - natural perception http://plantae.sk
|
30 Aug 2010, 14:50 |
|
 |
Endre Molnár
Založený: 28 Apr 2010, 08:00 Príspevky: 8 Bydlisko: Šaľa (Vlčany)
|
tak mi pomozte ako mam inak zazimovat moju masozravku ked nemam take miesto kde by bolo to rozmedzie medzi 5 az 15 stupnov celzia (tusim tolko je potrebne na prezimovanie masozravky) a aby tam bolo dostatok tepla.dakujem
|
19 Sep 2010, 16:08 |
|
 |
Michal Parvanov
Založený: 11 Feb 2008, 11:11 Príspevky: 586
|
dostatok svetla ste, pravdepodobne, mysleli.. napr. v pivnici ci garazi na okne.. alebo na chodbe. treba len hladat vhodne miestecko.
_________________ PLANTAE - natural perception http://plantae.sk
|
19 Sep 2010, 17:53 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 4 ] |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
 |
|