Práve je 23 Máj 2022, 20:52

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 107 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Vaša spokojnosť so službami Plantae.sk 
Autor Správa

Založený: 08 Júl 2014, 21:09
Odoslať Re: Vaša spokojnosť so službami Plantae.sk
Chcel by som sa poďakovať pánovi Parvanovi za výborný prístup a rady. Čo sa týka objednávky tiež super som nadmieru spokojný všetky objednané mäsožravky boli v poriadku a vo výbornom stave aj tá bonusová :) prišli hneď na ďalší deň po odoslaní a už asi po 2 hodinách od zasadenia sa začali spamätávať z prepravy. Už teraz sa teším na ďalšie rastliny ktoré mám v pláne objednať a určite to bude z obchodu plantae a môžem to bez problémov odporučiť každému kto hľadá nejaké rastliny.

10 Júl 2014, 20:46

Založený: 30 Júl 2014, 22:46
Vďaka rastliny došli v poriadku akurtat jedna pasca sa zlomila pri vyberani zo sacka proste sa branila :D inak vsetko vporiadku dikes rastliny sa zabyvaju a obiednavam dalšie :)

30 Júl 2014, 22:52

Založený: 19 Nov 2009, 14:27
spokojnosť so službami Plantae.sk - 100%

výborný prístup, ochota, komunikácia...
...a rastlinky vyzerali veľmi šťastne keď dorazili, krásne zdravé kusy...

určite som tu nenakupoval naposledy

16 Okt 2014, 08:46

Založený: 22 Okt 2014, 21:59
velmi pekne dakujem za rychle vybavenie mojej objednavky.... moje miniaturky dorazili v poriadku a su krasne...dokonca jedna v kvete...ja som spokojna...este raz vdaka ;)

22 Okt 2014, 22:04

Založený: 23 Okt 2014, 18:24
Som spokojny. Prislo to, co malo.. Hlavne ochota spoluprace.. celkovo.. urcite odporucam všetkým.. :)

Navrh ineho sposobu balenia.. Bud dosavadnym sposobom, z rozdielom ukotvenia sacku pomocou izolacnej pasky, tak aby bol prichyteny ku vsetkym styrom stenam krabice... pre zlepsenie drzania na stenu krabice by som doporucoval prelepit ich taktiez sirsiou izolackou(pred tym samozrejme :) )

Alebo uplne inac.. uzavriet rastliny vzduchotesne do nejakeho sacku(ak im to nevadi) ..Na styl bubliny... Asi najlepsia by bola kombinacia tychto dvoch "technik"... a este prilepit stonky rastlin(izolackou) na vnuzornej strane" bubliny"

Cele je to vlastne o izolacke a vzduchotesnosti... myslim, ze by to nemalo byt zas tak finančne narocnejsie... Hlavne, aby zakaznici nedostali v krabici salat, namiesto rastlin...  :)

Bye Bye, dufam ze som pomohol

Naposledy upravil HANTA dňa 28 Nov 2014, 20:39, celkovo upravené 1 krát.

23 Okt 2014, 18:31

Založený: 24 Okt 2014, 16:00
Chcel by som sa poďakovať ľuďom v plantae.sk ktorí mi ochotne zodpovedali na moje otázky a zásielku pripravili prakticky ihneď k odoslaniu. Rastliny boli odoslané v pondelok a v utorok poobede mi boli doručené. Zásielka bola v poriadku, rastlinky neboli poškodené ani zvädnuté. Teraz si už zvykajú na nové podmienky a zvládajú to veľmi dobre ;)
ďakujem, a nech sa obchodu darí :)

24 Okt 2014, 16:10

Založený: 28 Okt 2014, 14:48
Vďaka za zásielku, všetko prišlo v poriadku.

28 Okt 2014, 14:52

Založený: 14 Máj 2015, 11:29
Zásielka prišla v poriadku,rýchle dodanie,výborná komunikácia s predajcom..odporúčam

14 Máj 2015, 11:34

Založený: 10 Jún 2015, 12:56
Ďakujem pánovi Parvanovi a plantae.sk za skvelé služby a komunikáciu. Je evidentné, že robíte to, čo Vás baví. Zásielka došla v poriadku, rýchlo a rastliny sú pekné, životaschopné. Momentálne sa aklimatizujú. Určite neobjednávam poslednýkrát. Vrelo odporúčam.

11 Jún 2015, 09:06

Založený: 13 Jún 2015, 23:32
Ďakujem za rastlinky. Zásielka prišla v poriadku a hneď na druhý deň. Vrelo odporúčam.

13 Jún 2015, 23:48

Založený: 19 Jún 2015, 15:32
Zásielka prišla rýchlo v poriadku. Rastlinky sa este aklimatizuju. Určite su este objednám

02 Júl 2015, 20:09

Založený: 15 Júl 2015, 20:26
Rastliny dorazili v poriadku a ak mam pravdu povedať, nečakal som, že objednám v nedeľu večer a v utorok ráno ich mám doma. Zabalené to bolo veľmi šikovne. Pri pohľade na tú plochú krabicu ma napadlo kadečo :), ale nakoniec je to ideálne riešenie.
Objednával som Mimosu, ktorá je fascinujúca a Dionaea muscipula ako "doplnok" do objednávky, ale možno ma tie mäsožravky chytia za srdce a bez váhania budem objednávať opäť na plantae.sk.

Ako návrh na doplnenie sortimentu by som si dovolil odporučiť Codariocalyx motorius a ak bude v ponuke okamžite beriem :)

Juraj Rozek

15 Júl 2015, 21:10

Založený: 25 Aug 2015, 19:24
Rastlinky mi prišli veľmi rýchlo - obdeň som ich mal. Kvalita rastlín je dobrá, dúfam, že sa im bude páčiť aj u mňa a že rýchlo porastú do krásy 8-) . Objednané semená d. anglica a d. rotundifolia uskladním v chlade a vysejem budúcu sezónu (teraz už to asi nemá význam, keďže za chvíľu budú tieto druhy hybernovať...)

25 Aug 2015, 19:31

Založený: 05 Máj 2015, 06:22
Som velmi spokojná, uz mam druhy nakup za sebou a velmi ma potesili aj bonusove rastlinky, ktore mi pán Parvanou pribalil. Zakúpene rastlinky su pre mna velkou vyzvou. Taktiez sa chcem podakovat pánovi Parvanovi za jeho ustretovost, ktoru si moc vážim. Velkym plusom su aj instrukcie ci tu na stranke ci v e-mailoch ako sa postarat spravne o rastlinky. A este toto je prvy e-shop pri ktorom nemam pocit ze komunikujem s robotom :mrgreen:

03 Nov 2015, 16:17

Založený: 06 Apr 2016, 15:45
Dobrý den!

Rastinky prišli v poriadku už su aj v kvetináčoch,celkova spokojnosť,nech sa Vám darí...

06 Apr 2016, 16:05

Založený: 03 Máj 2016, 19:36
S rýchlosťoubdoručenia som spokojný, akurát ma prekvapila veľkosť raslín , boli veľmi malé. :D

03 Máj 2016, 19:51

Založený: 14 Máj 2015, 11:29
Objednával som druhý krát,opäť všetko v poriadku, výborná kominikácia, ochota zo strany predajcu, rýchle doručenie

26 Máj 2016, 07:07

Založený: 01 Aug 2016, 19:08
Rastliny prišli v poriadku hneď na druhý deň. Ďakujem veľmi pekne, som spokojný so službami Plantae.sk :) ;)

02 Aug 2016, 12:25

Založený: 05 Okt 2016, 17:29
Veľké ďakujem firme Plantae a hlavne Ing.Michalovi Parvanovi za promptnú a 120% zásielku, perfektne zabalené rastlinky,ochotná komunikácia cez e-mail, vrelo doporučujem Plantae.sk aj ostatným nadšencom pestovania rastliniek :) :) :) Radvana

05 Okt 2016, 17:56

Založený: 22 Okt 2016, 15:14
Veľmi pekne ďakujem za rastlinky, ako aj za bonus :) . Rastlinky došli v poriadku v dobrej kondícii. Už podstupujú aklimatizáciu pomocou fólie dľa návodu, dúfam že sa im bude u mňa páčiť. Ešte raz vďaka za splnenie môjho sna. Keďže so zásielkou som bol veľmi spokojný, určite odporúčam plantae.sk a ja sám si ešte určite rozšírim odtiaľto svoju zbierku.

22 Okt 2016, 15:24
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 107 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.