Práve je 27 Máj 2022, 12:43

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 107 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Vaša spokojnosť so službami Plantae.sk 
Autor Správa

Založený: 12 Máj 2010, 16:46
Odoslať Re: Vaša spokojnosť so službami Plantae.sk
Rastlinky dorazili v poriadku, hneď som ich aj nasadil a už len čakať ako sa im bude páčiť nové prostredie. Ďakujem.

12 Máj 2010, 17:00

Založený: 18 Aug 2008, 16:58
Taktiež pridávam kladnú reakciu. Môžem len odporúčať.

25 Jún 2010, 17:06

Založený: 24 Feb 2009, 14:02
objednané rastlinky sú v prefektnom stave, zdravučké a krásne, so službami Plantae.sk som viac ako spokojná ;)
vrele odporúčam každému, kto ešte nie je rozhodnutý...
ďakujem pán Michal 8-)

27 Jún 2010, 12:17

Založený: 29 Jún 2010, 19:09
Rastlinky dorazili v poriadku a vybavenie objednávky bolo veľmi rýchle. Veľmi som sa potešil, keď mi prišli rastliny už nasledujúci deň po vyexpedovaní. Ale najviac ma prekvapila tá drosera adelae, bola veľmi krásna, celá červená. Takú peknú červenú som ani nečakal. Veľmi pekná bola aj drosera filiformis. Ale najviac som sa tešil na tú urticulariu reniformis. Milo ma aj prekvapil ten bonus v podobe 2 rastliniek. Rastlinky som dal do sklenníčka a uvidím ako budú rásť. So službami Plantae som veľmi spokojný a môžem ich len odporučiť ďalším záujemcom.

29 Jún 2010, 19:30

Založený: 06 Júl 2010, 11:19
Odoslať Skvela rychlost
Zasielka dorazila rychlo, stav rastlin bol skvely, a potesil tiez bonus v podobe Arum cornutum.

06 Júl 2010, 11:22

Založený: 03 Júl 2010, 08:18
Ahoj ja som objednal salviu divotvornú a caleu zacatechichi... rastlinky dorazili v poriadku a som s nimi spokojny ... :roll: Takze plantae.sk plne odporucam

08 Júl 2010, 15:22

Založený: 08 Mar 2010, 20:41
calea zachatechichi
heimia salicifolia
solandra grandiflora
vsetkym sa vyborne dari.
dakujem za super sluzby a odporucam.

11 Júl 2010, 17:25

Založený: 02 Aug 2010, 20:42
Zdravím,
pripájam sa k spokojným zákazníkom Plantae :-)
4ks Salvia Divinorum, pekné rastlinky, všetky dorazili v poriadku.
Spokojnosť.
:-)

02 Aug 2010, 21:18

Založený: 11 Aug 2010, 12:19
Musím povedať aj keď v minulosti sa vyskytli problémy zo zásielkou atd čo bolo hl kvôli mojej nedbalosti :o ale všetko sa vyriešilo nedávno som požiadal pána Parvanova o 3 kusy šalvie došli úplne v poriadku poslal ich v pondelok prišli v stredu z rana .
Rastliny sú v poriadku rastu a som rad neskutočne že som našiel konečne človeka ktorí ma všetko za výhodne ceny je seriózny a vie poradiť neviem sa dočkať kedy si znovu niečo od pána Parvanova kúpim . :roll: :roll: :roll: :shock:

11 Aug 2010, 12:25

Založený: 18 Sep 2010, 21:53
Rostlina přišla do ČR (Brno) za dva dny ve velmi dobrém stavu. Dostal jsem i další rostlinu navíc, jako bonus, což mě potěšilo. Se službami Plantae jsem spokojen. Plantae umožňuje platbu předem, ale bankovní převod na Slovensko z většiny českých banek je dost drahý, takže jsem využil jiné možnosti, kterou Plantae nabízí - platby přes paypal. To ovšem taky není úplně levná záležitost, ikdyž je výhodnější než bankovní převod nebo dobírka. Uvítal bych, kdyby byla do budoucna možnost platby na nějaký CZK účet.

18 Sep 2010, 22:20

Založený: 10 Okt 2010, 19:27
Som veľmi spokojný rastlinky prišli do 3 dni vďaka pošte v naŠej onci som si ich vyzdvihol až na 4 deň keďže naša pobočka pošty ma mizerné otváracie časy ale i napriek tomu sa podarilo rastlinkám prežiť taktiež ďakujem za ochotu odpovedať na všetky moje otázky, ktoré boli možno trochu nelogické a amatérske ďakujem Plantae ;)

18 Okt 2010, 21:56

Založený: 19 Okt 2010, 12:34
Objednal som si včera 2x Šalviu 1x Psychotria carthaginensis a 1x Calea zacatechichi a jednu som dostal zdarma... a došlo to hneď dnes, takže takú rýchlosť som ešte nikdy nevidel čo som bol dosť prekvapeny... ale hlavne som spokojny všetko je už zasadene a zaliate... do týždňa si ešte objednám Banisteriopsis caapii, takže teším sa ... :)

19 Okt 2010, 12:39

Založený: 24 Nov 2010, 20:36
Dobrý deň, ďakujem vám za mäsožravé rastliny, čo ste mi poslali. Prišli mi až v pondelok, ale hneď sme ich zasadili. Zatiaľ to vyzerá, že to prežijú a už mi niektoré aj rastú.
Ďakujem

24 Nov 2010, 21:01

Založený: 29 Nov 2010, 18:42
Dobrý den, rastliny mi prisli rychlo, komunikacia bezproblemova, jediny problem je, ze salvie mali molice, ktorych sa neviem zbavit, ale je mozne je sa ich neviem zbavit preto, ze pouzivam nespravne pripravky...

29 Nov 2010, 18:46

Založený: 17 Feb 2011, 15:22
Dobry den, rastlinky (2x aloe vera(10-20cm) + bonus) dorazili uz na druhy den. ale vyzdvihol som ich az o den neskor. vyzerali pekne, zdravo a boli bezpecne zabalene :)
po zasadeni bol problem iba s vacsim jedincom(nad 20cm), ktory utrpel male ranky na vonkajsich listoch od svojich trnov. po zasadeni mu listy ovysli a cely sa vychylil na bok. neskor okolo ran zacal cernat a vznikli vyrazne tmave skvrny. nasledne listy v tych miestach vyschli a tiez aj na koncoch.
nastastie sa uz listy zdvihli a aj cely sa vyrovnal :) listy v strede vyzeraju pekne. iba na vonkajsich este badat, ze musel trosku zabojovat :) inak spokojny a urcite planujuem v lete si este nieco objednat :)

17 Feb 2011, 15:52

Založený: 18 Aug 2008, 16:58
Znova pridávam kladnú reakciu. Rastliny som prevzal dnes, hneď po tom, čo mi prišlo oznámenie o zásielke.
Kvalita rastlín je super, ako aj ceny a serióznosť pána Parvanova. Potešil ma aj pridaný bonus.
Len odporúčam.

20 Apr 2011, 17:44

Založený: 21 Máj 2011, 20:43
Dnes som bol osobne u p. Parvanova. Vynikajúci chlap, odborník, vyzná sa do svojej oblasti a skutočne sa sním dá porozprávať o všeličom, pretože má prehľad. Mal som možnosť vidieť jeho rastlinky, ktoré ma uchvátili, stav rastliniek je výborný a starostlivosť o ne príkladná. Kto si objedná nebude ľutovať, pretože tu je profesionalita zaručená. Isto sa veľmi rád budem vracať pre väčšie nákupy, len potrebujem miesto ;-)

I was at Mr. Parvanov today. Plants that are grown in exemplary condition, healthy and beautiful. I recommend everyone not only as a grower, but also as a photographer!

21 Máj 2011, 20:49

Založený: 21 Máj 2011, 20:43
Tomáš Hanzel napísal:
Dnes som bol osobne u p. Parvanova. Vynikajúci chlap, odborník, vyzná sa do svojej oblasti a skutočne sa sním dá porozprávať o všeličom, pretože má prehľad. Mal som možnosť vidieť jeho rastlinky, ktoré ma uchvátili, stav rastliniek je výborný a starostlivosť o ne príkladná. Kto si objedná nebude ľutovať, pretože tu je profesionalita zaručená. Isto sa veľmi rád budem vracať pre väčšie nákupy, len potrebujem miesto ;-)

I was at Mr. Parvanov today. Plants are grown in exemplary condition, healthy and beautiful. I recommend everyone not only as a grower, but also as a photographer!

21 Máj 2011, 20:50

Založený: 08 Jún 2011, 09:26
Dobry den,pred par minutami som si prevzal moje rastlinky,su velmi pekne,naozaj zdrave!! taktiez ma milo prekvapil vas darcek v podobe trichodiadema . Dalej by som chcel podakovat za skvelu spolupracu a vas cas pre moje otazky! Velmi si to vazim a urcite tieto rastlinky neboli posledne ,ktore som si od vas objednal!!! Vrelo odporucam! s pozdravom L.S. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

08 Jún 2011, 09:32

Založený: 17 Feb 2011, 15:22
Minuly tyzden mi dosli aj masozravky. Vyzeraju skvele :) Dufam, ze im to u mna vydrzi. Vrelo odporucam.

27 Jún 2011, 11:41
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 107 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.